Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Mijn naam is Bram Baptist (1982) en mijn twee passies zijn lesgeven en schrijven. Tijdens mijn studie geschiedenis kon ik verdwalen in allerlei boeken, die ik grondig moest bestuderen om een goed essay te kunnen schrijven. Toch koos ik voor het voortgezet onderwijs. Zo'n zes jaar geleden heb ik het schrijven opgepakt en besloot ik onder de luifel van de tent een spannend verhaal op papier te zetten. In mijn vakanties raakte is steeds meer verknocht aan "De Koningszoon" en ging het verhaal geleidelijk mijn leven beheersen. En toen was het boek ineens af en wilde Schrijverspunt het graag uitgeven. Dat is natuurlijk fantastisch!

Blij word ik ook van enthousiaste reacties van mijn lezers. Als ik een kaartje in de brievenbus vind van een kind van 11 jaar oud waarin staat dat ze mijn boek zo mooi vindt, dan word ik daar ontzettend blij van. Het is toch best bijzonder dat je jongeren uit mavo-3 enthousiast kunt maken voor een boek. Misschien is dat wel het allermooist aan schrijven, dat je anderen een groot plezier kunt doen met jouw verhalen. Schrijven is een prachtig vak, maar lesgeven ook!
www.brambaptist.nl

Dit artikel delen?
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap