Auteur in de Spotlight

In deze rubriek krijgen auteurs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. Een korte biografie, een welkomsttekst, etc. Voor de lezer een leuke (eerste) kennismaking. Wil je ook als auteur in de spotlight? Log dan eerst in svp en klik dan hierboven op de mogelijkheid om een artikel toe te voegen.

Mijn naam is Winnie van Oorschot, ik ben schrijfster en freelance journaliste. Mijn passie is schrijven en fotograferen. Mijn nieuwste boek Achtervolgd is net uit. Het is een spannend en intrigerend boek. Het is mijn tweede triller, de eerste was Verborgen Spoor (2015).
Als redacteur publiceerde ik honderden human-interestverhalen die me voor het schrijven van mijn boeken ook veel inspiratie gaven. Ik heb meegewerkt aan meerdere regionale geschiedenisuitgaven en mijn interesse voor geschiedenis komt terug in mijn boek Achtervolgd. Ook al speelt het verhaal in 2010, gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog in Zeeland komen terug in het verhaal.
Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap