schrijfwedstrijden938x250

KLIK HIER VOOR HET GRATIS AANMELDEN VAN EEN SCHRIJFWEDSTRIJD!

Op Schrijverspunt een overzicht van alle actuele Schrijfwedstrijden in Belgie en Nederland. Wil je zelf een schrijfwedstrijd aanmelden? Dat is mogelijk en gratis.Voor aanmelding graag gebruik maken van onderstaand formulier. Bij geschiktheid plaatsen we de schrijfwedstrijd meestal binnen 5 werkdagen op onze website. 

Aanmelden Schrijfwedstrijd

Titel van de schrijfwedstrijd
Titel van de schrijfwedstrijd

Informatie over de wedstrijd ( doel,thema, jury, etc.)

Deadline van de wedstrijd:
Ongeldige invoer

Website waarop verdere informatie te vinden is
Ongeldige invoer

Desgewenst kun je een afbeelding van het wedstrijdlogo toevoegen
Ongeldige invoer

Je naam
Please let us know your name.

je emailadres
Please let us know your email address.

Het vermelden van schrijfwedstrijden op Schrijverspunt is natuurlijk gratis. Het enige wat we vragen is een link naar Schrijverspunt op jouw website te plaatsen.
Wil je meer aandacht voor de schrijfwedstrijd? Dat is ook mogelijk. Na ontvangst van een betaling van € 25,- plaatsen we de schrijfwedstrijd als TIP in de rubriek 'Schrijfwedstrijden' en is de schrijfwedstrijd, random, te zien op de homepagina van Schrijverspunt!
Maak een keuze

Ongeldige invoer

Om de schrijfwedstrijd als TIP toe te voegen vragen we je om 25 euro (incl. BTW) over te maken naar IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U t.a.v. Schrijverspunt o.v.v. TIP

Helaas nodig om spam te voorkomen
Ongeldige invoer

Schrijfwedstrijden :Deadline april 2017

Hieronder kun je door de schrijfmogelijkheden voor deze maand bladeren. Daaronder een overzicht van de doorlopende schrijfwedstrijden. In de zijkant zie je de schrijfwedstrijden van de andere maanden.
Als je een ervaring hebt met een schrijfwedstrijd dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

19x Soms Niet

Schrijf een kort verhaal van 200 woorden met de titel 'Soms Niet'.

Win jij net als Silvia van Gimst een publicatie in de gelijknamige verhalenbundel '19x Soms Niet' dat in 2017//2018 wordt gelanceerd. De twee winnende verhalen worden als twee 'starters' geplaatst in de bundel, gevolgd door 19 korte verhalen. Je ontvangt tevens een royalty's overeenkomst.

bij plaatjes horen praatjes

Wil je je laten inspireren door een foto? Wil je jouw poëzie zien verschijnen in Beeld Express, het tijdschrift van het Centrum voor Beeldexpressie?

Het Centrum voor Beeldexpressie (CvB) ondersteunt iedereen in Vlaanderen die in zijn vrije tijd bezig is met fotografie, film en multimedia. Vijf keer per jaar verschijnt hun tijdschrift Beeld Express, oplage 5000 exemplaren. Ze ruimen ook telkens een volle pagina in voor de combinatie van beeld en woord.

Challenge 2045: Mens of Robot?

TipschrijfwedstrijdHoe ziet een werkomgeving in 2045 eruit? En wie speelt hierin de hoofdrol: mens of
robot? Ben je tussen 15 en 36 jaar? Dan is dit dé kans om de werkomgeving in 2045
te verbeelden. Doe mee in de categorie beste verhaal en wie weet wordt jouw verhaal wel het scenario van de film!
Schrijf een kort verhaal over een hoofdpersoon in een werkomgeving in 2045.