Skip to main content

Adverteren

Is adverteren mogelijk bij Schrijverspunt?

Ja het is mogelijk om een advertentie, oproep e.d. te plaatsen op Schrijverspunt. Soms is dat gratis zoals de vermelding van een schrijfwedstrijd, maar als het om een zakelijke advertentie gaat vragen we een beperkte vergoeding. Onze manier om deze website in stand te houden en te verbeteren.

Met meer dan 70.000 paginaweergaves per maand en 3500 leden  is Schrijverspunt een belangrijke ontmoetingsplek voor schrijvers, lezers en uitgevers in vooral België en Nederland. Daarbij dient opgemerkt te worden dat het aantal bezoekers nog vrijwel dagelijks toeneemt. Schrijverspunt geeft duidelijke informatie aan schrijvers over het schrijven, uitgeven en promoten van eigen werk, heeft een overzicht van boeken van minder bekende en debuterende schrijvers en bv. een actueel overzicht van schrijfwedstrijden en ander relevant schrijfnieuws. Ook veel links naar interessante sites en een actieve ledenservice bepalen de aantrekkelijkheid van de site. Schrijverspunt kent een duidelijke doelgroep.

ADVERTEREN BIJ SCHRIJVERSPUNT:

Adverteren bij Schrijverspunt is een goedkope manier om uw doelgroep op een directe manier te bereiken. Voor Schrijverspunt is het vooral een bijdrage om de kosten voor het online houden van een interessante site te beperken. Adverteren is mogelijk voor een overeen te komen periode. Verschillende formaten zijn mogelijk. In principe zijn er allerlei manieren van adverteren mogelijk op Schrijverspunt of haar sociale media. Een paar voorbeelden:

PLAATSING VAN EEN STANDAARDBANNER

  • Banner links/rechts: Afmetingen: 234 x 250 pixels Verschijning op minimaal 3 willekeurige pagina's w.o. de homepagina. Tarief: € 17,50 (incl. NTW) per maand
  • Banner onder: Afmetingen: 468 x 60 pixels Verschijnt op: minimaal 3 willekeurige pagina's. Tarief: € 27,50 per maand
  • Andere bannerformaten, plaatsingswensen, tekstlinks, e.d. zijn in overleg mogelijk

VERMELDING VAN SCHRIJFWEDSTRIJD

Tarief: GRATIS (Ga naar de rubriek voor aanmelding)

VERMELDING VAN EEN WORKSHOP, CURSUS, COACHINGSTRAJECT, ETC.

Een vermelding bestaat uit een kernweergave van de workshop/het evenement in de passende rubriek met een link naar een achterliggende, uitgebreide beschrijving.
Tarief: € 30,00 voor de noodzakelijke periode met een maximum van 3 maanden.

PUBLICATIE VAN EEN SPECIFIEK ARTIKEL E.D.

Hebt u of uw bedrijf specifieke expertise binnen een van de Schrijverspunt (sub)thema´s en zoekt u een platform om die expertise te tonen? Tarief: € 25.-- voor de periode van 12 maanden

SPONSORACTIES

U kunt, onbeperkt, sponsoracties aanbieden op onze website. Dat is mogelijk door korting aan te bieden (voor leden) voor een bepaalde bijeenkomst of cursus, een gratis boek beschikbaar stellen, een winactie of welke leuke actie dan ook, dan is dat mogelijk door een sponsoractie aan te melden. Een sponsoractie is promotie voor u of u product. het aanbieden van een sponsoractie is gratis.
Stuur ons een email om e.e.a. af te stemmen.

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW
Adverteren op Schrijverspunt? Stuur ons een bericht met een voorstel en u ontvangt z.s.m. een reactie.

Hierklikken

Google analytics: * Ruim 6500 unieke bezoekers per maand * 70.000 pageviews * 6,87 pagina's * 5,17 minuten op de site * 37,9 % terugkerende bezoekers Daarnaast ongeveer 3500 leden bij Schrijverspunt!

test
  • Hits: 5700