UitJeErvaring Gedichtenwedstrijd

GEDICHTENWEDSTRIJD 2021Wie maakt het mooiste gedicht rond het uitdagende thema ‘GROEI‘? Het onderwerp kan zo breed als mogelijk en poëtisch worden beschreven, maar het thema moet wel tot uiting komen. Vanuit de wedstrijd zullen er één of meerdere bundels verschijnen. Alle kwalitatief goed bevonden inzendingen worden hierin opgenomen.

Voor de mooiste drie gedichten is er een prijs, namelijk publicatie en een eervolle vermelding in de door ons uit te geven gedichtenbundel(s). De winnaars krijgen de bundel(s), waarin zijn of haar gedicht staat, van ons cadeau. Daarnaast krijgen de winnaars een VVV-bon

Deze gedichtenwedstrijd is een initiatief van stichting UitJeErvaring. Als ervarings- en uitgeefplatform bieden wij op laagdrempelige wijze een podium om ervaringen met en over sociaal-maatschappelijke thema’s te delen. Denk hierbij onder andere aan de (geestelijke) gezondheidszorg, het hebben van een psychische kwetsbaarheid, maar ook aan sociale uitsluiting, vergrijzing, discriminatie en armoede.

Deadline van de wedstrijd:: 20 september 2021

Website waarop verdere informatie te vinden is: https://www.uitjeervaring.nl/schrijfwedstrijden.html