Voor schrijvers, door schrijvers

Actuele schrijfwedstrijden

Schrijfwedstrijden
Op Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele en doorlopende schrijfwedstrijden in België en Nederland te vinden. Maak zelf een keuze aan welke schrijfwedstrijd je mee wilt doen.
Per maand een overzicht van schrijfwedstrijden waar je nog/al aan mee kunt doen. KLIK op de gewenste maand!

Schrijfwedstrijd: Angstaanjagend kort

angstaanjagendVoor het lijden is er een grens; voor de angst, niets.

Francis Bancon

undefinedAngst is een beleving die mensen tot waanzin kan drijven, maar ook tot grootste dingen in staat stelt. Social Battle daagt je uit om een kortverhaal (maximaal 4000 woorden) te schrijven met angst in de hoofdrol. Lukt het je om de lezers de angst te laten ervaren? Schrijf dan mee aan deze korte verhalenwedstrijd. Het genre mag je hierin zelf kiezen. Bij deze schrijfwedstrijd hoeft het verhaal ook zeker geen ‘’happy ending’’ te hebben.

De wedstrijd en de voorwaarden:

Deadline kortverhaal: 11 juli 2020

De wedstrijd: Na de deadline zullen de korte verhalen gepubliceerd worden op een speciale website ingericht voor de schrijfwedstrijd. Mensen kunnen dan tot 30 september 2020. Het verhaal met de meeste likes is de winnaar. De wedstrijd heeft doorgang bij minimaal 10 deelnemers.

Winnen: Een geldbedrag (nader te bepalen), een prominente plek op de website en de tien beste verhalen worden opgenomen in de bundel (e-book) Angstaanjagend kort.  

Inschrijfkosten: € 6,- per verhaal (Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Dit doel zullen we later zichtbaar maken).

Bron: https://socialbattle.wordpress.com/2020/04/18/schrijfwedstrijd-angstaanjagend-kort/

Dit artikel delen?
Hits: 1151

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen