Voor schrijvers, door schrijvers

Actuele schrijfwedstrijden

Schrijfwedstrijden
Op Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele en doorlopende schrijfwedstrijden in België en Nederland te vinden. Maak zelf een keuze aan welke schrijfwedstrijd je mee wilt doen.
Per maand een overzicht van schrijfwedstrijden waar je nog/al aan mee kunt doen. KLIK op de gewenste maand!

Quote voor Gewoon Thuis-zorg

thuiszorgGewoon Thuis-zorg heeft recent haar bedrijfsnaam en website veranderd. Het is een thuiszorgorganisatie die zich richt op alle vormen van wijkverpleging. Zij bieden thuiszorg aan volwassenen, jong en oud.
Gewoon Thuis-zorg is op zoek naar een passend onderschrift om toe te voegen aan haar bedrijfsvisie. Verzin een sterke, pakkende quote of slogan die aan het logo kan worden toegevoegd.
 
Quote als onderschrift voor thuiszorgorganisatie
Genre Quote
Woorden Max. 4
Deadline inzending 31 december 2020
Wat kun je winnen De beste inzending wint € 100,- en wordt toegevoegd aan het nieuwe logo
Exclusieve benoeming op onze nieuwe website
Voorwaarden Geen maximum aantal inzending per gebruiker. Per gebruiker (dus niet per inzending) geldt een symbolisch inschrijftarief van € 0,50 waardoor het IBAN rekeningnummer kan worden gebruikt voor uitbetaling van de winnaar. 
Bestandsformaat in .pdf
Jouw inzending mag nog niet eerder gepubliceerd zijn en kan per mail worden opgestuurd naar gewoontzwedstrijd@outlook.com en de symbolische inschrijfkosten van € 0,50 overgemaakt naar IBAN: NL72 BUNQ 2044 4728 13 op naam van Louisa Zorgt o.v.v. jouw volledige naam

Deadline van de wedstrijd:: 12.00 uur op 31 december 2020

Dit artikel delen?
Hits: 178