Schrijfwedstrijd vakantie blunders

vakantieblundersZou het deze zomer weer snikheet worden of stroomt het met bakken uit de hemel? Niemand weet het maar, de zomer komt er aan. Of je nu in je tuin op een stretcher in de zon of languit op de bank met een dekentje ligt, er is natuurlijk niets leuker dan jouw eigen geschreven verhaal lezen. Een boek in je handen te hebben waar jouw naam in staat.  Hoe leuk is dat? Doe mee met onze short story wedstrijd en maak kans op publicatie!

Thema: Bedenk een spannend, grappig of fantasievol verhaal over jouw grootste blunder op vakantie. Dit kan natuurlijk ook gewoon thuis gebeurd zijn.

Misschien heb je op het vliegveld gestaan zonder paspoort of kwam je bij het zwembad na een uur rijden erachter geen bikini meegenomen te hebben? Zag je de liefde van je leven, maar bleek hij al getrouwd te zijn? Het kan dus echt van alles zijn. Schrijf een origineel kort verhaal en vergeet niet het verhaal een eigen titel te geven. Het verhaal mag maximaal 1500 woorden bevatten.

Deadline:

01-08-2021

Winnen:

De jury kiest de beste verhalen voor het boek. De beste drie schrijvers krijgen het boek gratis opgestuurd. De winnaar ontvangt bovendien een geldprijs ter waarde van € 50,-.  De tweede winnaar ontvangt een geldprijs ter waarde van € 25,-. Alle andere deelnemende schrijvers kunnen het boek voor een gereduceerd tarief aanschaffen. De uitslag wordt op maandag ochtend 9 augustus bekend gemaakt. Tevens is het boek dan ook te bestellen. Het boek zal geleverd worden vanaf maandag 30 augustus zodat je heerlijk kan nazomeren en genieten!


Stuur je verhaal in naar: 
joylen-creations@outlook.com

Je krijgt altijd een bevestiging van ons terug.

Veel succes en veel plezier!

 

Bron: https://joylen.simplybook.it/v2/#page/schrijfwedstrijd