Consouling Sounds IIVII verhalenwedstrijd

Consouling Sounds IIVII internationale verhalenwedstrijd: win een Consouling Sounds pretpakket en een boekenbon t.w.v. €100

Consouling SoundsDeze verhalenwedstrijd wordt georganiseerd door het Belgische platenlabel Consouling Sounds. De idee is om geïnspireerd te worden door de muziek van IIVII, aka Josh Graham. Luister hier naar de muziek van Josh of lees er hier meer over. Het verhaal moet een dystopische vertelling zijn geïnspireerd door zijn artistieke wereld. Gedetailleerde informatie over de wedstrijd:

1. De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk.

2. Inzendingen zijn gelimiteerd tot 1 verhaal per persoon. 

3. De deadline voor de wedstrijd is 17 augustus 2021. Alle inzendingen die na deze deadline gebeuren worden niet bekeken. 

4. Ieder verhaal dient origineel te zijn en mag nog nergens gepubliceerd zijn. Verhalen die eerder gepubliceerd zijn, op gelijk welk platform, worden niet bekeken.

5. Verhalen moeten in het Engels of het Nederlands zijn. Als het winnende verhaal in het Nederlands is geschreven, kan deze naar het Engels vertaald worden. In dat geval zullen wij de schrijver contacteren.

6. De tekst mag niet langer zijn dan 7500 woorden en het lettertype is Calibri 12.

7. Verhalen worden ingediend via mail naar stories@consouling.be. Inzendingen via gelijk welke andere weg worden niet bekeken. 

8. Het verhaal wordt voorzien van een aparte voorpagina. Op deze voorpagina staat alle informatie omtrent de auteur en het verhaal (naam, titel, e-mail, aantal woorden, aantal pagina’s). De titel wordt op de hoofding van iedere pagina geplaatst.  

9. De winnaar wordt op 10 september 2021 bekendgemaakt. 

10. De auteur behoudt alle auteursrechten van het ingediende werk. Het winnende verhaal wordt gepubliceerd in de zine voor 24 Hours of Deep Listening. Als je deelneemt aan de wedstrijd ga je ermee akkoord dat je verhaal gepubliceerd kan worden.

11. De zine wordt online en in fysieke vorm uitgebracht. De winnaar zal enkele exemplaren ontvangen. Het winnende verhaal en de auteur zullen uitgelicht worden op alle platformen van Consouling Sounds.

12.  De verhalenwedstrijd wordt georganiseerd door Consouling Sounds in de hoedanigheid van vzw De Console, met als zetel Baudelostraat 11, 9000 Gent.

13. De jury is een onafhankelijk panel van boekenwurmen, bestaande uit Mike Keirsbilck, Brecht Wille, Christophe Madelein, Lise Gosseye en Sarah Pardon.

 

Jury:

 

Brecht Wille

Christophe Madelein

Lise Gosseye

Sarah Pardon

Deadline van de wedstrijd:: 17 augustus 2021