Cursus & opleiding schrijven

Schrijven is een hobby voor sommigen die redelijk overweg kunnen met de Nederlandse taal. Maar wil je je eigen schrijverskwaliteiten verbeteren dan is de deelname, naast bijvoorbeeld het gebruik van manuscriptbegeleiding, aan een voor jou passende cursus of opleiding zeker te overwegen.

In deze rubriek geven we een overzicht van de mogelijkheden. Heb je ervaring met een van de mogelijkheden deel die dan, dmv een waardering of commentaar, met anderen die op zoek zijn naar de geschikte opleiding.

Cursus Creatief SchrijvenIs auteur jouw nieuwe hobby?

Droom jij ook van een nieuwe hobby als schrijver? Volg dan nu de cursus creatief schrijven van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode heb je in korte tijd creatief schrijven onder de knie.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle auteur met jarenlange ervaring in het vak. Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om aan de slag te gaan met dit vak.

Alles wat je wilt weten over creatief schrijven

De cursus creatief schrijven is ideaal voor wie graag schrijft, borrelt van ideeën en kan toveren met woorden. Ook wie vaak moet schrijven, bijvoorbeeld voor het werk, en twijfelt aan de juiste methodiek, vindt in deze cursus tal van hulpmiddelen. Zowel liefhebbers als professionals kunnen ongetwijfeld hun creativiteit kwijt met deze opleiding.

Liever professioneel aan de slag?

Wanneer je meer uit deze cursus wilt halen dan een hobby, kun je de professionele opleiding Creatief Schrijven volgen. Je leert dan ook hoe je aan de slag gaat als zelfstandig schrijver. Met het erkende diploma ben je optimaal voorbereid op een carrière als zelfstandige of in loondienst.

Belangstelling?

klikhierom je aan te melden of vooer meer informatie.
RATING
STEMMEN
HITS

2067

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive