Gezocht: columnisten, bloggers en verhalenschrijvers
Kijk bij extra schrijfmogelijkheden
Schrijverspunt geeft samen met jou je boek uit!
Ontvang een royalty, geen eigen kosten!
De Zwarte Agenda:te koop in elke boekenwinkel
Ook te bestellen in onze webshop
Sprookjeswedstrijd Schrijverspunt
van 1-8-2018 t/m 15-10-2018
Je boek te koop in alle boekwinkels
Voor € 7.50 per maand
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Voor schrijvers door schrijvers
Cursus, workshops & opleiding

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Rating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star Blank
 
Webwinkel Webdesign Cursus Webshop Thuisstudie Opleiding Erkend Diploma Voor Jezelf Beginnen Online Verkoop Ondernemersschool

Is verhalen schrijven jouw nieuwe hobby?

Droom jij ook van een nieuwe hobby als schrijver? Volg dan nu de cursus verhalen schrijven van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode heb je in korte tijd verhalen schrijven onder de knie.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle verhalen schrijven met jarenlange ervaring in het vak. Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om optimaal bezig te zijn met je hobby.

Alles wat je wilt weten over verhalen schrijven

Een flinke portie fantasie en schrijfgerief: meer heb je niet nodig om een goed verhaal te schrijven. Voel jij het ook al kriebelen om jouw hersenspinsels neer te schrijven en te bundelen tot een spannend, romantisch of net dramatisch boek, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Dan brengt de opleiding Verhalen schrijven soelaas. In ‘no time’ word jij een ‘skilled writer’, die de meest knotsgekke of net levensechte personages uit zijn pen tovert.

Een goed schrijver onderscheidt zich door zijn personages tot leven te wekken. Statische personages waar mensen zich moeilijk mee kunnen identificeren, zullen weinig tot geen succes kennen. Door karakteristieken en typetjes te creëren, breng jij schwung in je verhaal, en zullen mensen jouw verhaal uitlezen als een trein. Door pittige dialogen toe te voegen, zorg je er bovendien voor dat jouw lezers gecharmeerd geraken door je personages.

Naast het creatieve aspect wordt er ook ruim aandacht besteed aan een stevige theoretische onderbouw om verhalen te schrijven. Zo zal je ingewijd worden in het vakjargon: zeggen de begrippen ‘dode en levende dialogen’, ‘synopsis’ en ‘story of fabula’ jou niet meteen iets? Wie zich inschrijft voor deze opleiding, komt sowieso te weten wat deze termen betekenen. Daarnaast maak je ook kennis met de regels van interpunctie en de opbouw van een tekst. En wie weet: misschien ontpop jij jezelf wel tot de nieuwe Steven King?

Belangstelling?

Klikhierom je aan te melden of voor meer informatie.

Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
sprookjeswedstrijd

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018