Cursus, workshops & opleiding
Schrijven Blog Blogschrijven Column Schrijven Columnist Weblog Weblog Publiceren Weblogs Ondernemersschool Thuisstudie Opleiding Cursus Bloggen Blogs

Een nieuwe start als blogger

Droom jij ook van een succesvolle carrière als blogger? Volg dan nu de erkende opleiding bloggen van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol blogger.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle blogger met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Deel je creativiteit!

Doe jij niets liever dan schrijven en wil je je creatieve gedachtekronkels delen met anderen? Dan is onze erkende opleiding Bloggen echt iets voor jou! Tijdens deze professionele opleiding leer je alles over het opzetten van je blog, de inhoud van je blog, goed en creatief schrijven, de optimalisatie van je teksten voor de vindbaarheid, blog tips, Social Media inzetten voor je blog, zakelijk bloggen: bloggen voor je organisatie, columns, en bloggen & juridische aspecten. Tijdens je opleiding word je begeleid door een professionele docent met jarenlange blogervaring. Maak je creatieve gedachten wereldkundig en ga Bloggen! Schrijf je direct in voor onze erkende opleiding Bloggen!

Blogger is een beroep met toekomst!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP’er bij de Kamer van Koophandel.

Belangstelling?

 Klikhiervoor meer informatie of om je aan te melden.
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
Rating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star Blank
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/