Artikelen
Webshop categorieën
Webshop producten
Commentaar
PLG_SEARCH_PAGEBUILDERCKSEARCH
Leden
Zoeken - Inhoud
Ook meedoen aan onze wensactie in december?
Maak kans op een boekenpakket!
Wintertijd
Fijne feestdagen
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Kijk bij Schrijfactiviteiten
Cursus, workshops & opleiding
Thuisstudie Thuiscursus Nederlands Schrijven Opleiding Correct Spellen Formuleren Taalopleiding Taalcursus Ondernemersschool1

Wil jij perfect Nederlands schrijven?!

Droom jij ook van perfect Nederlands kunnen schrijven? Volg dan nu de erkende opleiding correct Nederlands schrijven en spellen van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode heb je het Nederlands erg snel onder de knie!

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle taalkundige met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om goed Nederlands te kunnen schrijven.

Beheers de Nederlandse taal

Ben je pas in Nederland komen wonen en wil je op je eigen tempo de Nederlandse taal onder de knie krijgen? Of wil je gewoon beter worden in het schrijven van onze prachtige taal? Schrijf je dan in voor onze cursus Correct Nederlands schrijven en spellen. Je wordt begeleid door een specialist op het gebied van de Nederlandse taal. Je leert alles over: correct werkwoorden vervoegen, het verschil tussen sterke en zwakke werkwoorden, het voltooid deelwoord, bijvoeglijke naamwoorden, zinsontleding, werkwoorden vervoegen in de tegenwoordige, verleden en toekomstige tijd en het correct gebruik van leestekens.

Taal is belangrijk!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie.

Meer informatie of aanmelden? KLIK HIER

Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
Rating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star Blank
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/