Skip to main content

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Vind je het prettig om bij je bezoek aan Schrijverspunt als eerste de meest recente inzendingen te bekijken? Dan hebben we het nu makkelijker voor je gemaakt.

Bij elke inzending voor een schrijfactiviteit is nu een button te vinden waardoor je, door er op te klikken, de laatste 25 inzendingen te zien krijgt. Zo kun je na het lezen van een gepubliceerde inzending gelijk naar een andere recent toegevoegde inzending klikken. Het overzicht is altijd volledig actueel! Je hoeft dus geen enkele nieuwe inzending te missen.

Op de homepagina is ook altijd een button te vinden voor een overzicht van de laatste 25 inzendingen.

Maakt het toch net iets makkelijker, volgens ons.

Waardeer je onze schrijfactiviteiten? Je kunt per schrijfactiviteit een waardering geven waardoor je mede bepaalt welke schrijfactiviteiten we blijven aanbieden.

Klik hierOm je voorkeur voor een schrijfactiviteit aan te geven.

RATING

5.0

STEMMEN

1

HITS

957

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE