Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Geef een stem voor onze schrijfactiviteiten en bepaal mede het aanbod.
'Voor schrijvers, door schrijvers' is het motto van Schrijverspunt. We hechten veel waarde aan de mening van onze leden en bezoekers. We streven er dan ook naar om de rubriek schrijfactiviteiten zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de behoefte van leden en bezoekers.
Op de website van Schrijverspunt zijn diverse schrijfactiviteiten te vinden. Proza en poëzie.  Regelmatig voegen we een nieuwe schrijfactiviteit toe maar, omgekeerd, verwijderen we ook schrijfactiviteiten waar we minder enthousiast over zijn.
Leden en bezoekers kunnen nu een stem geven voor de diverse schrijfactiviteiten. Daardoor krijgen we beter inzicht in de belangstelling voor bepaalde schrijfactiviteiten. Dat inzicht gebruiken we bij het bepalen of we een schrijfactiviteit willen continueren. Jouw stem bepaalt daardoor, mede, het aanbod van schrijfactiviteiten.
Daarnaast bieden we de mogelijkheid om suggesties te doen voor toekomstige schrijfactiviteiten. We staan altijd open om nieuwe schrijfactiviteiten toe te voegen.
Daarom nodigen we je graag uit om gebruik te maken van de mogelijkheid je voorkeur aan te geven voor ons aanbod van schrijfactiviteiten. Dat is mogelijk op de volgende pagina:
Klik hier om naar de pagina te gaan waar je een stem kunt geven voor de verschillende schrijfactiviteiten.
 
Op de homepagina is ook altijd een knop te vinden om deze stempagina te bezoeken.
Alvast onze dank voor je mening!

RATING

5.0

STEMMEN

1

HITS

174

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE