Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

‘Voor schrijvers door schrijvers’ is het motto van Schrijverspunt. We stellen de mening van onze bezoekers en leden dan ook erg op prijs.

Daar willen we nu een volgende stap in zetten door ons te laten adviseren door een ledenpanel.

Leden in het ledenpanel van Schrijverspunt kunnen gevraagd en ongevraagd de persoonlijke mening geven over de activiteiten en mogelijkheden van Schrijverspunt. De redactie vraagt daarbij zelf over bepaalde zaken de mening van het ledenpanel, maar leden kunnen daarnaast ook zelf onderwerpen aan de orde stellen.

Deelname aan het ledenpanel is volledig anoniem.  De namen van de leden zijn alleen bij de redactie bekend. Daarmee willen we voorkomen dat leden worden aangesproken op voorstellen of reacties die anderen wellicht niet delen. Deelname aan het ledenpanel is dus zonder last of ruggespraak. Leden kunnen, vanzelfsprekend, wel alle reacties van andere leden van het ledenpanel lezen maar dan zonder de namen erbij.

Inbreng is door leden van het ledenpanel gewoon online te geven op een pagina alleen voor het ledenpanel zichtbaar. De tijdsbesteding is zeer beperkt tot 1-2 keer per maand een reactie geven.

Die reacties stellen we erg op prijs en we verwachten ze te kunnen gebruiken om de website nog beter te maken.

Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leden van Schrijverspunt die ook willen deelnemen aan het ledenpanel.

Lijkt het je wat om ook mee te doen aan het ledenpanel?

We streven naar een divers en representatief ledenpanel, qua samenstelling. De voorwaarden tot deelname zijn verder beperkt. Van panelleden verwachten we enthousiasme om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Schrijverspunt als aantrekkelijke website om te bezoeken door schrijvers en lezers. Vanzelfsprekend ben je lid van Schrijverspunt en neem je dee aan een van onze schrijfactiviteiten en/of gepubliceerde inzendingen voor schrijfactiviteiten een waardering te geven of van commentaar te voorzien.

Leden van het ledenpanel zijn automatisch en gratis pluslid.

Vind je Schrijverspunt een prettige website om te bezoeken en wil je af en toe meedenken om dat ook in de toekomst zo te houden of misschien  verder te verbeteren dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan het ledenpanel.

Je kunt je hieronder aanmelden

(wel eerst inloggen s.v.p. anders is het formulier niet zichtbaar)

 

RATING

5.0

STEMMEN

1

HITS

1041

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)