Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Suggestie voor een nieuwe schrijfactiviteit?

suggestie schrijfactiviteitOp schrijverspunt zijn de nodige schrijfactiviteiten te vinden die je kunt lezen of waar je zelf aan mee kunt doen. Regelmatig voegen we nieuwe schrijfactiviteiten toe, meestal n.a.v. een verzoek van een van de leden. Heb je een goed idee voor een nieuwe schrijfactiviteit of zag je graag een bestaande schrijfactiviteit wat aangepast dan kun je dat hier melden.
Door jouw suggestie in te zenden kunnen andere leden reageren. Afhankelijk van de reacties op jouw suggestie neemt de redactie dan jouw suggestie in uitvoering. Voor schrijvers door schrijvers.
Dus heb je een goed idee voor een nieuwe schrijfactiviteit op Schrijverspunt? Laat dat weten door gebruik te maken van de nieuwe rubrie Suggestie schrijfactiviteit.
 
klikhierom naar de rubriek te gaan.
HITS

469

Nuttig artikel?

Is dit artikel nuttig voor jou?

  Graag je stem. (5 = erg nuttig, 1=niet nuttig, etc.)