Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Louise van der Hee winnaar poëzie battle najaar 2021

Pozie battleVoor de poëzie-battle van het najaar ontvingen we 248 inzendingen. De inzendingen varieerden in stijl en onderwerp. De jury heeft de gedichten beoordeeld. Het gedicht met de hoogste waardering is:

De naakte waarheid door Louise van der Hee

We feliciteren Louise van der Hee met deze overwinning. De winnares ontvangt een boekenpakket en een gratis lidmaatschap als pluslid.

We danken alle schrijvers voor de vaak mooie gedichten die we ontvingen.

 

KLIK HIER om naar het gedicht te gaan.

HITS

396

Klik hier om jouw commentaar toe te voegen.
Gravatar
Connie van Vuuren
Gefeliciteerd Louise! Een gedicht met humor en een goed rijm. Ik heb ervan genoten. Verdiende overwinning!
0
Gravatar
Louise van der Hee
Heel hartelijk dank, Connie! Het doet me goed om dit te horen.
0
Gravatar
Romy Bezemer
Van harte gefeliciteerd, Louise! Je sprong er voor mij uit qua originaliteit en humor. En ja, ik hou gewoon van rijm, ook omdat dit een extra uitdaging vormt voor de schrijver. Goed gedaan!
0