Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Poll : Inspiratie

inspiratieIn de maand april organiseerde Schrijverspunt een poll met als stelling “Ik laat mij bij het schrijven inspireren door andere auteurs”. We bedanken iedereen voor de deelname aan deze poll!

47% van de stemmers geeft aan zich weleens te laten inspireren door andere auteurs. 37% van de stemmers is het juist niet eens met de stelling en laat zich niet inspireren door andere schrijvers. 16% van de stemmers staat er neutraal in.

Het is duidelijk dat een groot aantal schrijvers zich op bepaalde momenten laat inspireren door andere auteurs. Dit kunnen onbekende auteurs zijn, of juist hele bekende auteurs. Eén van de beste mogelijkheden om inspiratie op te doen is ook om inspiratie op te doen bij je mede-schrijvers.

Elkaar inspireren kan natuurlijk ook, op Schrijverspunt en op de Schrijversplek. En op deze pagina tref je meer tips aan om je te laten inspireren.

Doe ook mee aan de nieuwe poll!

Hits: 102