Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

De meeste leden zijn tevreden over aanbod schrijfactiviteiten

poll maartIn de laatste poll gaven de meeste leden aan dat ze het eens zijn met de stelling dat het huidige aanbod van schrijfactiviteiten op Schrijverspunt goed is (67%). Slechts 14% van de respondenten gaf aan dat ze wel verbetermogelijkheden zagen.
Met deze uitslag zijn we als redactie natuurlijk erg tevreden. Mede op grond van deze poll zal het huidige aanbod aan schrijfactiviteiten voorlopig dan ook niet wijzigen.
Door een aantal leden zijn wel een aantal suggesties gegeven voor mogelijk nieuwe schrijfactiviteiten of schrijfactiviteiten die zouden kunnen verdwijnen. Maar omdat de suggesties niet breed gedragen werden en gezien de verdere aangegeven tevredenheid worden deze voorlopig niet in voorbereiding genomen. Periodiek vragen we bezoekers en leden of ze tevreden zijn over het aanbod en n.a.v. een volgende poll is aanpassing altijd nog mogelijk.
Iedereen dank voor de deelname aan deze poll.
Een nieuwe poll is nu o.a. te vinden op de homepagina.
 

Schrijfactiviteiten op Schrijverspunt

Op schrijverspunt zijn veel schrijfactiviteiten te lezen en te waarderen. Het is voor lezers een mooie manier om het werk van (nog) minder bekende schrijvers te ontdekken. De gepubliceerde inzendingen zijn soms pareltjes, een plezier om te lezen, leuk of gewoon wel aardig en bij uitzondering niet echt de moeite waard... De verschillende schrijfactiviteiten zijn altijd te vinden en te bekijken via het menu.

gratis40Leden kunnen gratis een verhaal, gedicht, etc. inzenden en publiceren. Na de publicatie van een inzending is deze o.a. te vinden in de betreffende rubriek en bij je profiel. Een mooie manier om ervaringen op te doen en anderen kennis te laten maken met jouw werk. 

Na publicatie van een inzending kunnen bezoekers een verhaal, gedicht etc. een waardering geven of een commentaar toevoegen. Maak a.u.b. gebruik van die mogelijkheid. Schrijvers stellen een reactie erg op prijs!

Daarnaast kun je ook meedoen aan een van de schrijfwedstrijden uit het overzicht op Schrijverspunt. Voor deelname aan de getoonde schrijfwedstrijden is directe aanmelding bij de betreffende organisator noodzakelijk. 

Hits: 108