Door een storing is het mogelijk dat je bij het inloggen een foutmelding te zien krijgt. Inloggen is wel gewoon mogelijk. Je kunt de foutmelding dan ook gewoon negeren. We onderzoeken momenteel de oorzaak. Onze excuses voor het ongemak.

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Jouw foto's op Schrijverspunt?

Foto op websiteOp de homepagina van Schrijverspunt vertonen we altijd bovenaan de pagina een afbeelding die aansluit bij de actuele periode. In de winter een afbeelding van een wintersituatie, rond oud en nieuw een afbeelding van vuurwerk, etc.
Graag willen we leden van Schrijverspunt de gelegenheid bieden om ook passende foto's hier te publiceren. Dus foto's zelf gemaakt of in ieder geval foto's waarvoor je zelf de publicatierechten hebt. Is de redactie van mening dat de foto passend is voor de actuele periode dan publiceren we jouw afbeelding tijdelijk.
De voorwaarden?
  • Foto's die een weergave te zijn van de actuele periode, een belangrijke actualiteit of passend in het format van Schrijverspunt.
  • Bij voorkeur een afbeelding van minimaal 72 pixels per inch en een breedte van 1200 pixels ( de meeste afbeeldingen voldoen hieraan).
  • Je hebt de foto zelf gemaakt en/of bezit de volledige rechten van de afbeelding.
  • Door inzending geef je toestemming voor tijdelijke publicatie van de foto op de homepagina van Schrijverspunt.
  • Na afloop van de publicatie verwijderen we de foto.
  • Publicatie is afhankelijk van het aanbod en de actuele mogelijkheden. Publicatie is ter beoordeling van de redactie.
  • Inzending van foto's is op elk moment en onbeperkt mogelijk
 
Je kunt je foto, als bijlage, versturen naar de redactie van Schrijverspunt: redactie@schrijverspunt.nl
 
Onze dank is groot! Binnenkort is jouw foto ook te bewonderen op SChrijverspunt.
 
Redactie Schrijverspunt

Hits: 322