Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Jouw boek in 2021?

boek2021In de maand januari organiseerde Schrijverspunt een poll met als vraag: “Ben je van plan in 2021 een boek te schrijven?” Veel bezoekers van Schrijverspunt hebben weer hun stem uitgebracht.

42.1% van de deelnemers geeft aan van plan te zijn een boek te gaan schrijven in 2021, terwijl 31.6% aangeeft misschien van plan te zijn een boek te schrijven. 26.3% is niet van plan een boek te schrijven. Duidelijk is dat veel schrijvers dit jaar met het schrijven van een boek willen starten; of dat misschien van plan zijn te doen!

Dat is natuurlijk heel goed nieuws. We kunnen zo in 2021 weer veel mooie verhalen tegemoet zien. Op Schrijverspunt tref je praktische tips met betrekking tot het ontwerpen van personages, de grammatica en het schrijven van een plot. Wissel vooral ook je ervaringen uit met andere schrijvers op de schrijversplek!

We wensen alle schrijvers veel succes bij het schrijven in 2021!

Hartelijk bedankt voor de deelname aan de poll. Doe ook mee aan de nieuwe poll op de hoofdpagina!

 

Meer weten over schrijven of publiceren? Klik hier!

Dit artikel delen?

Hits: 130

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !