Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Leden tevreden met de gegeven waarderingen

waarderingen 2020Bij de laatste poll konden leden aangeven hoe ze meestal de gegeven waarderingen op de website van Schrijverspunt ervaren. 44,4% geeft aan dat de gegeven waarderingen vaak overeen komen met de eigen mening. Volgens 33,3% zijn de gegeven waarderingen te positief. 22,2% geeft aan geen mening te hebben over de gegeven waarderingen en 0% geeft aan dat de waarderingen te negatief zijn.

Alhoewel de resultaten van een poll nooit meer kunnen zijn dan een indicatie van de werkelijkheid is de redactie van Schrijverspunt tevreden dat bijna de helft van de leden aangeeft dat de gegeven waarderingen vaak overeenkomen met de eigen mening. Dat niemand heeft aangegeven de gegeven waarderingen te negatief te vinden ervaart de redactie ook als positief. De redactie streeft naar een veilige omgeving voor feedback en zou het betreuren als veel leden de waarderingen als te negatief zou ervaren. Dat is dus niet het geval.

Interessant is dat een op de drie leden de waarderingen meestal als te positief ervaart. Blijkbaar mag voor deze groep de waardering van een inzending soms wel iets kritischer.

Dit artikel delen?

Hits: 137

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !