Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Satan - Jan Borst

terug naar de ijstijd

Een psychologische roman over wat opgroeien in een strengreligieuze omgeving met iemands persoonlijkheid kan doen.

Een jongeman van goede wil is door een combinatie van pech, een driftige natuur en geen bevredigend antwoord weten te krijgen op de vragen die bij hem opkomen, in de criminaliteit belandt. Daar weet hij zich ook weer uit te ontworstelen, maar als alles toch nog goed met hem lijkt te komen, blijkt zijn verleden – het milieu waar hij uit voortkomt – toch het laatste woord te hebben.

Jan Borst (Rotterdam, 1959) is filosoof, schrijver, docent en eindredacteur.

€ 17,95
Jan Borst
9789462664906
Schrijverspunt
236
Paperback
2020
In elke boekenwinkel in België en Nederland te koop.
Dit artikel delen?

Hits: 205

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !