Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Schrijverspunt stopt met de rubriek Quotes.

quotespollIn oktober organiseerde Schrijverspunt een poll met als titel: “Wil je de rubriek Quotes handhaven?” 49% van de deelnemers gaven daarop de voorkeur aan  de rubriek niet te willen handhaven. 28.5% heeft geen voorkeur, terwijl 22.4% de rubriek wel graag wenst te behouden.

We danken alle deelnemers voor de deelname aan onze poll!

Het is duidelijk dat een groot aantal bezoekers van Schrijverspunt geen behoefte meer heeft de rubriek “Quotes” langer  te  handhaven. Daarom is het nu niet meer langer mogelijk om nieuwe quotes toe te voegen.

Binnenkort verwijderen  we de rubriek als schrijfactiviteit. We danken alle inzenders van quotes in de afgelopen jaren.

Doe ook mee met de nieuwe poll op de Hoofdpagina!

Dit artikel delen?

Hits: 59