Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Gratis downloaden e-boek: een bestseller schrijven voor Dummies

bestseller schrijvenWil je graag een boek schrijven, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? In dit e-boek van Een bestseller schrijven voor Dummies laat Bart Van Lierde zien hoe je dat doet. Hij beschrijft hoe bijna alle succesvolle boeken en films volgens hetzelfde plan zijn opgebouwd. Met deze blauwdruk in je hoofd komt het schrijven van een bestseller binnen handbereik. Van het zoeken van een onderwerp tot het structureren en opschrijven van je verhaal: hier ontdek je alle technieken zonder saaie regels uit je hoofd te hoeven leren.

Bart Van Lierde schreef verschillende romans en thrillers en dankt zijn kennis en zijn bekendheid aan zijn veelzijdigheid en zijn publicatietempo.
 
Je kunt dit boek gratis als e-boek downloaden.
Een e-book kan best gelezen worden op een e-reader. Het kan ook gelezen worden op een iPhone of iPad na het installeren van een epub reader applicatie. Of op een PC, na het installeren van een gratis reader programma, zoals Calibre of Adobe Digital Editions.
 
 
Klik hier om dit boek gratis te downloaden.
 
 
 
Dit artikel delen?

Hits: 152

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !