Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Volksverhalen en schrijfopdrachten blijven beschikbaar

poll volksverhalenIn september organiseerde Schrijverspunt een poll met als titel: “Welke Schrijfactiviteit kan vervallen?” We bedanken iedereen voor de deelname.

42.4% sprak de voorkeur uit de Schrijfactiviteit Volksverhalen te laten vervallen. 6.1% gaf aan de Schrijfactiviteit Schrijfopdracht te laten vervallen. Maar de meeste deelnemers, 51.5%, hebben de voorkeur uitgesproken om geen van de twee schrijfactiviteiten te beëindigen.

**Daarom zullen zowel de schrijfactiviteiten Volksverhalen als Schrijfopdracht voorlopig behouden blijven.**

We bedanken alle leden nogmaals voor de deelname. Doe ook mee met onze nieuwe poll in het dashboard voor leden.

Dit artikel delen?

Hits: 72

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen