Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

De nieuwsklank als actuele reactie

NieuwsklankEen nieuwe schrijfactiviteit op Schrijverspunt
Vrijwel dagelijks worden we geraakt door een nieuwsfeit. In deze rubriek geven we de gelegenheid om een inhoudelijke, creatieve, emotionele of aanvullende reactie te geven als reactie op een actueel nieuwsgebeuren. Het ventileren van een mening is niet het doel maar het geven van een beknopt, lezenswaardig en spitsvondig commentaar.
 
Een Nieuwsklank bestaat uit maximaal 250 woorden.
 
Belangstelling om een nieuwsklank te lezen of een eigen nieuwsklank toe te voegen? De mogelijkheid is te vinden bij de schrijfactiviteiten (zie menubalk).
 
Klik hier om naar deze schrijfactiviteit te gaan.
 
©Schrijverspunt
Dit artikel delen?

Hits: 50