Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes op Schrijverspunt

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Jouw favoriete schrijfplek

poll juniIn de maand juni organiseerde Schrijverspunt een poll met als vraagstelling “Heb je een favoriete schrijfplek?”

55.9% van de deelnemers geeft aan een favoriete schrijfplek te bezitten, terwijl 26.5% geen favoriete schrijfplek aangeeft en 17.6% van de deelnemers benadrukt soms een favoriete schrijfplek te hebben.

Het is duidelijk dat een groot aantal deelnemers van de poll een favoriete schrijfplek heeft.

Wat is jouw favoriete schrijfplek? Wat is jouw ideale schrijfplek? Waar schrijf jij het liefst? Of heb je geen favoriete schrijfplek? Deel je ervaringen met ons en elkaar in de comments! (eerst inloggen)

Lees ook deze blogposts van anderen over de schrijfplek:  De wereld is mijn schrijfplek & Mijn schrijfplek is mijn privéwereld met toetsen en een beeld

Doe ook mee met de nieuwe poll op de Hoofdpagina!

Dit artikel delen?

Hits: 136

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Tag: Nieuws