Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Ik, Schrijver

ikschrijverJe bent schrijver of wilt het worden. Met grote regelmaat pen of type je de woorden die bij je opkomen op papier, als zichtbaar resultaat van je gedachten. Maar wat motiveert je om te schrijven of, omgekeerd, wat remt je om te schrijven? Wat geeft je het noodzakelijke plezier om te schrijven? Heb je een vaste schrijfplek, een vast ritueel, gebruik je altijd dezelfde hulpmiddelen, etc? We zijn erg nieuwsgierig. Wil je je ervaringen, beweegredenen, tegenslagen, beloningen, etc. met ons delen? Dat is nu mogelijk.
Deze mogelijkheid is nu te vinden bij de schrijfopdrachten. De opdracht? Schrijf een fantasierijk verhaal met als onderwerp 'Ik, Schrijver'. Waarheidsgetrouw of compleet fictief, het is aan jou, als het maar de moeite waard is om te lezen. Probeer de lezer te boeien en mee te trekken in jouw wereld als schrijver. Onze voorkeur gaat uit naar maximaal 600 woorden.
Na publicatie is je inzending terug te vinden bij de schrijfactiviteiten en mogelijk in de rubriek Schrijven.
Belangstelling om mee te doen of te lezen?
 
Klik hierom naar de rubriek te gaan.
Dit artikel delen?

Hits: 211

Tag: Nieuws