• Uitgever Schrijverspunt

Je boek uitgeven zonder kosten!

Uitgeven van je boek zonder investering of kosten!

uitgeven zonder kostenHeb je een manuscript geschreven dat, als werkversie, (bijna) klaar is? Dan breekt het moment aan om na te gaan denken over de wijze van uitgeven.
Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.
Uitgeverij Schrijverspunt is er voor alle soorten manuscripten en auteurs. Of je nu een complete roman, een gedichtenbundel of een verzameling columns wilt uitgeven, wij nemen alles in behandeling en beoordelen op lezenswaardigheid, tekstkwaliteit en verkoopmogelijkheden.
Door je manuscript, plus korte toelichting, voor te leggen aan uitgever Schrijverspunt maak je een serieuze kans dat uitgever Schrijverspunt jouw manuscript als fysiek boek wil uitgeven. Je boek komt dan te koop bij alle serieuze (online-) boekwinkels in België en Nederland. Zoals aangegeven: zonder investering en zonder kosten! Maar dan verwachten we wel iets van een manuscript. Behalve het merkbare enthousiasme van de auteur dient het manuscript ook prettig leesbaar te zijn en de inhoud - ook taalkundig - van een goede kwaliteit.
Is uitgeverij Schrijverspunt enthousiast en besluiten we je manuscript uit te geven, dan zorgen wij voor de gehele productie en bieden we je boek ter verkoop aan bij online winkels als bijvoorbeeld Bol.com, Bruna, Ako, Standaard boekhandel, Bookspot, etc ; bij de fysieke boekhandel is je boek op bestelling verkrijgbaar. Je behoudt zelf de auteursrechten, je kunt de actuele verkoop van je boek online volgen en elke jaar betalen we je een royalty per verkocht boek.  Honderden auteurs gingen je al voor bij uitgever Schrijverspunt. Lees gerust de vele testimonials.

We leggen je verder niets op. Bij ons dus geen jarenlange contracten of verborgen addertjes onder het gras als het aanleveren van adressen of de verplichte aankoop van je boek. Je boek wordt helemaal gratis en zonder verdere verplichtingen uitgegeven en het eerste exemplaar wordt je zonder kosten toegestuurd.

Dus waarom niet eens doorgepakt en je manuscript aan een breder publiek laten lezen?

Wat heb je te verliezen door je manuscript op te sturen? We kunnen niets bedenken en voor alle duidelijkheid privacy staat bij ons hoog in het vaandel dus we gaan zeer zorgvuldig om met jouw manuscript. Je hebt eigenlijk alleen maar te winnen. Om te beginnen vooral een prima en vaak zeer plezierige ervaring, reacties van lezers en wellicht een concreet verdere stap op jouw pad als auteur.
Belangstelling?
Klik hier voor meer informatie en/of om je manuscript te laten beoordelen.
 

@Schrijverspunt, Publiceren

  • Hits: 1432