Voor schrijvers, door schrijvers

Nieuwtjes op Schrijverspunt

Nieuws en nieuwtjes. De laatste informatie over literaire prijzen, boeken die binnenkort verschijnen, nieuwe schrijfwedstrijden, boekpresentaties of interessante bijeenkomsten, etc. De artikelen zijn, om rede van actualiteit, maar een beperkte periode leesbaar in deze rubriek, maar blijven langer beschikbaar in de originele rubriek. Net door ons gepubliceerde nieuwe schrijfwedstrijden zijn hier enkele weken te zien, maar het hele overzicht kun je bv vinden in de rubriek schrijfwedstrijden.

Heb je zelf een, voor onze leden en bezoekers, lezenswaardig nieuwtje of een tip waar we een nieuwtje kunnen vinden? Laat het ons aub weten.

klikhier om ons te informeren over een nieuwtje.

Ook reisverhalen op Schrijverspunt

reisverhaalN.a.v. een tip van een van de leden in de rubriek 'Hints & Tips' is het nu ook mogelijk om reisverhalen te publiceren op Schrijverspunt.
Dat is mogelijk bij de schrijfactiviteit 'Kort Verhaal'.
Een reisverhaal wordt inhoudelijk bepaald door het feit dat reiservaringen en de entourage van vreemde landen en volkeren er de belangrijkste elementen van vormen. Het is altijd een zelfstandig leesbaar en compleet verhaal (geen dagboek of vervolg). Bij een reisverhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
Het toevoegen van een afbeelding is toegestaan.
 
We hopen boeiende en vermakende reisverhalen te ontvangen. Realistisch  of verzonnen maakt ons niet. Maar wel prettig leesbaar en dus geen dagboek of routebeschrijving....
 
Klik hier om naar de rubriek te gaan.
Dit artikel delen?

Hits: 590

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

Tag: Nieuws