Schrijverspunt zoekt panelleden

panelkleinVoor schrijvers door schrijvers is het motto van Schrijverspunt. Veel schrijvers en belangstellenden weten dat te waarderen en bezoeken Schrijverspunt regelmatig. Schrijverspunt heeft het nodige te bieden. Veel schrijfactiviteiten, een zeer actueel overzicht met schrijfwedstrijden in België en Nederland, informatie over schrijven en publiceren en desgewenst helpen we je met het uitgeven van je boek.

Met enige regelmaat voegen we nieuwe zaken of activiteiten toe. Daarbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van onze bezoekers. Om nog beter aan te sluiten bij die behoeften willen we gebruik gaan maken van een panel bestaande uit leden van Schrijverspunt.

Daarom zijn we op dit moment op zoek naar een aantal enthousiaste leden die regelmatig de website bezoeken en de redactie van Schrijverspunt kunnen adviseren over nieuwe zaken, verbeterpunten en dergelijke. We denken daarbij aan een panel van 4-5 personen. Het kost je niet per se veel tijd. We vragen je alleen, met enige regelmaat, de aparte pagina voor panelleden te bezoeken om jouw mening en/of feedback te geven. Heb je al concrete voorstellen voor Schrijverspunt? Dan ben je helemaal welkom als panellid.

Je hebt belangstelling?

Hartstikke fijn. Stuur ons een bericht waarin je aangeeft graag zitting te nemen in het panel van Schrijverspunt. Vanzelfsprekend kun je op elk moment weer stoppen als panellid.

klikhier om je aan te melden als panellid.
Dit artikel delen?
Pin It

Nieuws

  • Hits: 930
(Gemiddelde waardering 5 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen