Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

We brengen schrijftalenten en uitgevers met elkaar in contact.


Uitgever Schrijverspunt ontvangt vele manuscripten ter beoordeling maar bij de beoordeling van een ontvangen manuscript werkt Schrijverspunt samen met een aantal uitgevers. Dat is op zich al uniek. De kwaliteit en werkwijze van deze uitgevers zijn vergelijkbaar met Uitgever Schrijverspunt, maar vaak hebben ze een fonds voor titels in slechts een bepaald genre. Door het aanbieden van een manuscript aan, gelijktijdig, meerdere uitgevers maakt de auteur dus, door deze samenwerking, meer kans op publicatie van zijn/haar manuscript. En dat willen we graag.

Voor uitgevers, op zoek naar schrijverstalent, is het een mooie manier om meer manuscripten te ontvangen en te kunnen beoordelen. Uitgevers die deelnemer zijn van Schrijverspunt Clusteruitgeverij kunnen gratis gebruik maken van deze mogelijkheid. Simpel door dat kenbaar te maken bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij. Naast gratis is deze dienstverlening ook zonder verplichtingen. We vragen de betreffende uitgevers alleen om binnen 4 weken na ontvangst Schrijverspunt te informeren of er belangstelling is voor het manuscript of juist niet. Op die manier zorgen we ervoor dat auteurs altijd, binnen een redelijke termijn, een reactie ontvangen. Vinden we gewoon netjes!

Meer informatie over deze mogelijkheid is te vinden op: https://www.schrijverspunt.nl/schrijverspunt-clusteruitgeverij2/je-manuscript-bij-meerdere-uitgevers

Ben je (al) deelnemer van Schrijverspunt Clusteruitgever en wil je graag manuscripten ontvangen? Stuur ons een berichtje en dan informeren we je over de werkwijze.