Loading...
55 woorden
Waarom bestaat een sonnet uit 2x4 en 2x3 dichtregels? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of FTbanneranders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”  Hier zijn heel veel leuke 55 woorden verhalen te vinden.
Volg ons ook op Twitter om alle nieuwe 55 woorden verhalen te ontvangen.

55 woorden verhalen

Afwachten

De  woedende ogen van de oude vrouw doen de verslaafde man zwijgen. Leugens zullen hem niet meer kunnen helpen. De dode hond was geen ongeluk en het gestolen geld evenmin. Verslagen pakt hij zijn spullen als zijn moeder voor hem ineens in elkaar zakt. De man aarzelt, denkt aan de erfenis en sluit zijn ogen. 
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 395
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Alle gepubliceerde inzendingen

Graag je waardering of voeg een reactie toe.

Boekentip

BookBuster

Nomineer deze schrijver!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer