55 woorden wedstrijd
Meedoen:14 t/m 21 februari 2019
Schrijftips nodig?
In het menu zijn de nodige te vinden
Wintertijd
Leestijd
Al een sprookje geschreven?
Kijk eens bij schrijfactiviteiten...

Waarom bestaat een sonnet uit 2x4 en 2x3 dichtregels? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of FTbanneranders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”  Hier zijn heel veel leuke 55 woorden verhalen te vinden.

Zelf ook een eigen 55 woorden verhaal  (exact 55 woorden!) toevoegen? Door eerst in te loggen zie je in je persoonlijk menu de mogelijkheid.

Volg ons ook op Twitter om alle nieuwe 55 woorden verhalen te ontvangen.

Mr. X glijdt door de maalstroom van de tijdgeest als een aal door de blubber.
Conform de hedendaagse hysterie braakt hij zijn mening uit, waar hij ook komt. Maar wat schiet je ermee op als zo’n mening vooral de eigen beperkingen weergeeft? De essays van Michel de Montaigne zouden verplicht moeten worden in het onderwijs.

Dit artikel delen?

Graag je mening

Dit artikel is passend in deze rubriek - 1 stemmen
10
Dit artikel handhaven (tzt NIET verwijderen)? - 0 stemmen
00
%

Elk kwartaal verwijderen we een aantal artikelen. HELP ONS MET KIEZEN. Je kunt ons helpen door je mening te geven. Zo heb je invloed op de inhoud van Schrijverspunt.Je kunt ook een reactie geven.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap