Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: 55WOORDEN
Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 
 
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
274
AANGEPAST: 28-02-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
28.02.21
Graag je feedback a.u.b.:
Ik vind het wel mooi en beeldend geschreven, maar heb wat moeite met het verband tussen wat er 's nachts en wat er overdag gebeurt. Het komt op mij wat gemaakt over, maar dat is maar een mening :)
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Bennie Sieverink 28.02.21
    Dank voor je reactie Janneke. De mist accentueert de kleine wereld waarin we al een jaar lang noodgedwongen verkeren. Die kinderen hadden daar in hun jeugdig optimisme geen boodschap aan. De afgelopen nanacht en de daarop volgende mistige ochtend riep bij mij een weemoedige herinnering op aan het nachtelijke uitgaansrumoer en de stille zondagochtend. Zo was het dus vanmorgen weer even als vanouds.