55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Weerzien

Publicatie: | Ronald Falke

Weerzien

 Zijn ogen vertelden direct al over verloren vertrouwen, alsook over mijn liefje, die nu verscholen achter hem stond. Ik voelde weerzin bij het zien van zijn volgevreten gezicht en zijn dikke behaarde buik. Hij wilde weer praten. Weerzin over het uitblijven van uitzinnige vreugde, nadat ik zijn perverse leven zo botweg had beëindigd. Walging.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
31.07.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Het is verzorgd geschreven. Maar, ik ben het met Louisa eens. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik deze al een aantal keren eerder had aangetikt maar ik begreep het niet (zal wel aan mij liggen dacht ik) maar wachtte daarom met beoordelen.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
28.07.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik heb het een aantal keer gelezen maar voor mijn geval mis ik essentiële informatie om het te kunnen snappen.
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.