Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: 55WOORDEN
Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 
 
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
305
AANGEPAST: 25-07-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
31.07.21
Graag je feedback a.u.b.:
Het is verzorgd geschreven. Maar, ik ben het met Louisa eens. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik deze al een aantal keren eerder had aangetikt maar ik begreep het niet (zal wel aan mij liggen dacht ik) maar wachtte daarom met beoordelen.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
28.07.21
Graag je feedback a.u.b.:
Ik heb het een aantal keer gelezen maar voor mijn geval mis ik essentiële informatie om het te kunnen snappen.
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig