55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Weergaloos

Publicatie: | Harry Boerkamp
Dat Ajax aardig kan ballen, wisten we wel. Op het hoogste niveau in Europa, de Champions League, zagen we in het verleden al een aantal prachtige wedstrijden zoals Real Madrid-Ajax in maart 2019. Gisteravond werd door Ajax weer een masterclass in voetbal gegeven. Voetbal werd tot kunst verheven. Waar gaat dit avontuur eindigen?

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
21.10.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Afgezien van een betoog voor de glorie van Ajax, snap ik persoonlijk niet zo goed wat het punt van dit 55-woorden verhaal is. Ik hoop dat het niet te bot klinkt, maar dit komt voor mij meer over als een tweet van een voetbalfan dan een kort verhaal van een schrijver. Misschien mis ik iets omdat ik geen voetbalkenner ben?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Ewald Hagedorn 21.10.21
  Dezelfde gedachte had ik.
 • Erica van Stralen 21.10.21
  Idem dito.
 • Lars Tanésy 21.10.21
  Idem. Voetbal is misschien kunst, maar dit schrijfsel alleszins niet
 • Harry Boerkamp 21.10.21
  Prima dat jij dit kommentaar levert , maar ik raad jou en de anderen die reageerden ook eens te kijken naar de overige 55 woorden verhalen die op de deze site gepubliceerd worden. Vele zijn het lezen niet waard en voldoen ook niet aan een 55 woorden verhaal

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.