Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: 55WOORDEN
Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 
 
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
128
AANGEPAST: 20-10-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
21.10.21
Graag je feedback a.u.b.:
Afgezien van een betoog voor de glorie van Ajax, snap ik persoonlijk niet zo goed wat het punt van dit 55-woorden verhaal is. Ik hoop dat het niet te bot klinkt, maar dit komt voor mij meer over als een tweet van een voetbalfan dan een kort verhaal van een schrijver. Misschien mis ik iets omdat ik geen voetbalkenner ben?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Ewald Hagedorn 21.10.21
  Dezelfde gedachte had ik.
 • Erica van Stralen 21.10.21
  Idem dito.
 • Lars Tanésy 21.10.21
  Idem. Voetbal is misschien kunst, maar dit schrijfsel alleszins niet
 • Harry Boerkamp 21.10.21
  Prima dat jij dit kommentaar levert , maar ik raad jou en de anderen die reageerden ook eens te kijken naar de overige 55 woorden verhalen die op de deze site gepubliceerd worden. Vele zijn het lezen niet waard en voldoen ook niet aan een 55 woorden verhaal