Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Aantal gepubliceerde inzendingen: 701

Wat doe ik hier?

Deze vraag spookt door mijn hoofd, elk lesuur, het hele jaar. Ik let niet op, je wordt boos. Ik droom steeds verder weg tot ik het antwoord plots besef. Je hoeft me er niet uit te sturen; ik loop vrijwillig weg. Ik heb hier niks meer te zoeken. Ik ben volwassen.
Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Meisje M
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 186
Publicatie op .
 
  Meer van deze schrijver:

Geef een waardering voor: "Wat doe ik hier?"

Geschreven door Meisje M . Geplaatst in 55 woordenverhaal.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
05.08.20
Feedback:
Je hebt een momentopname van je gedachtenstroom beschreven, en dat heb je goed gedaan, maar eigenlijk heeft je stukje weing van een verhaal, nietwaar? Er gebeurt niet echt iets.

Je eerste stukje (De rode koffer) heb ik nu pas gelezen. Ik heb heel weinig verhalen uit deze wedstrijd gelezen, gewoon omdat ik economisch met mijn tijd moet omspringen. Ik lees in het algemeen heel selectief. Het is dus eerder toevallig dat ik jouw bijdrage heb gelezen. Naderhand speet het me dat ik het niet vroeger had gelezen, ik was te laat om een waardering te geven. Ik had namelijk luid willen applaudisseren.
Grammatica & Spelling:
Goed
 • Lezenswaardig:
  60%
 • Passend in deze rubriek:
  100%
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
 • Meisje M 05.08.20
  Wauw! Ik ben echt sprakeloos. Ik ben erg onzeker over mijn verhalen, ik ben ook pas net begonnen met überhaupt nadenken over schrijven. Wat u mij hierboven vertelt (en het andere commentaar) is echt ontzettend handig. Ik heb tranen van blijdschap in mijn ogen. Serieus. Nog nooit heb ik een verhaal gelezen of geschreven van 55 woorden. Dit was dus om uit te proberen. Ik heb overigens ook nog nooit een echt verhaal geschreven zoals de rode koffer. U hebt een meisje van 16 ontzettend geholpen!
04.08.20
Feedback:
Heel leuk en krachtig.
Grammatica & Spelling:
Goed
 • Lezenswaardig:
  80%
 • Passend in deze rubriek:
  80%
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Nu te koop...