Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 570
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Vriend van de duivel

| Estelle Endeveld

Ik kijk hem aan in zijn blauw-grijze ogen. Bloed druipt van zijn handen. Ik slik. “En wat nu,” vraag ik. “Simpel, opruimen.” Zijn stem is net zoals zijn blik kil. Als ik later onder de douche sta is het water wat van me af stroomt rood. “Wat heb ik gedaan?”

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.

Hits: 240

(De gemiddelde waardering is 4 door 1 stem(-men)

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

ongekend gevoel

Geschreven door eduard bering. Geplaatst in Schrijfopdracht.
Ik loop met toenemende ongerustheid naar de bushalte. Het was erg koud buiten omdat het flink aan het stormen was. Al merkte ik er weinig van door dat mijn hart te keer gi...
Meer lezen van Estelle Endeveld ?
Actuele Top 3 van deze rubriek

Knuffels tegoed

16, apr, 2020 Connie van Vuuren

Afvalverwerking

26, apr, 2020 Connie van Vuuren

FEEDBACK

Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
 
-
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!