55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

VOETBALLEN

Publicatie: | W.J. (Hans) Villerius
Eeuwenlang gold Vondel als de ongeslagen wereldkampioen van het ultrakorte gedicht. Zijn bittere ‘U nu’, gericht aan zijn opvolger in de Waterlandse Kerkraad, is achterstevoren ook begrijpelijk. Wie had gedacht, dat een analfabeet als Basil Johns hem gisteren zou evenaren na het onhoudbare schot van de tegenpartij? ‘O no,’ dichtte de hopeloos falende keeper.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
25.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
waarom schrijf je er dan over als je voetbal niet kan uitstaan? Is dat leedvermaak of zo? Je kijkt dus wel. Ik vind voetbal leuk en helemaal als Nederland speelt, dan ben ik trots op mijn land. Maar ja eh, smaken verschillen! GRoetjes
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.