Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 569
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Verlangen

| Eelco Visser

Op het verharde fietspad met greppels aan weerszijden komt ze op haar skeelers in volle snelheid op mij af. Mijn onbereikbare liefde uit de derde klas. Haar witte koptelefoon geklemd op het hoofd, draadloos verbonden met haar mobieltje in de gele sportarmband. Ik spreid mijn armen, voel een schok en ontwaak. Mijn droom vervliegt. 

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.

Hits: 69

(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

Thuisgekomen

Geschreven door Esther Goesinne. Geplaatst in Kort verhaal.
De zee geeft en neemt, zoals hij altijd al heeft gedaan. Ik zit op mijn zeilboot, en vaar mijn eigen koers, die mij naar de plek brengt waar ik voor anker kan gaan. Het ...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Een mooi opgevoerd toneelstukje.

24, mei, 2020 Ingrid Bruggink

Zinloos

30, mrt, 2020 Connie van Vuuren

FEEDBACK

Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
 
-
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!