Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

VERJAARDAG
Inzendingen: 801
Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
GÊNANT
© Asko De vries robles op .
Aantal hits: 102

 Pa en ik liepen de “bananenbar” binnen. De dame op het podium  werkte zich letterlijk uit de string. Ook wist zij op authentieke wijze  een pen te hanteren en mijn verjaardagskaart te beschrijven. Als elfjarige pre-puber stond ik vastgenageld aan de grond en klokte met de moed der wanhoop een Nutricia  weg. 

Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "GÊNANT"

Geschreven door Asko De vries robles . Geplaatst in 55 woordenverhaal.
13.12.20
Feedback:
Ik zie het voor me, erg grappig
Klein dingetje: '...vastgenageld aan de grond en klokte met de moed der wanhoop een Nutricia weg,' klopt taalkundig niet helemaal. Beter: vastgenageld aan de grond klokte ik met de moed der wanhoop een Nutricia weg.' Zit ik nog met de vraag: wat van Nutricia dronk je weg? Chocomel? Nutridrink? Olvarit fruitdrankje?
Grammatica & Spelling:
Goed
  • Lezenswaardig:
    100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Asko De vries robles 13.12.20
    Dank voor je waardering en feedback. Daar weggehaald! Nu beter. Ja snap je punt met Nutricia. Mijn associatie is chocomelk. Maar laat ik verder aan lezer over. Punt is dat het geen alcoholische drank betreft.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !