55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Vergeetachtig

Publicatie: | Bennie Sieverink
De oude man zit mopperend naar de sneeuw te kijken: ‘Niemand meer waarmee je kunt praten.’ Toch is hij dankbaar dat zijn geheugen nog goed is: ‘In 1963 sneeuwde het ook zo.’
De sneeuw als herinnering die hij nooit vergeet, maar altijd al een beetje vergeetachtig als het om de trouwdag of verjaardagen ging. 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
09.02.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Zo is dat. Men onthoudt beter de jeugdherinneringen dan wat men verleden week gegeten heeft
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
09.02.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Persoonlijke hou ik er meer van als je je punt laat zien in plaats van dat je het verteld. Ik wil het als lezer meebeleven. De eerste zin raakt me dus ook meer dan de tweede.
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • Bennie Sieverink 09.02.21
    Je hebt een punt Henny, zonder het hele verhaal overhoop te halen heb ik de laatste zin wel iets kunnen verbeteren, denk ik.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.