Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: 55WOORDEN
Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 
 
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
271
AANGEPAST: 12-02-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
12.02.21
Graag je feedback a.u.b.:
Het concept vind ik mooi maar ik heb het gevoel dat je het liefst meer woorden had willen gebruiken. Ik weet ook niet wie: "Je bent bang" zei. Ik neem aan dat het de man was? Verder is 'ie aardig!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
12.02.21
Graag je feedback a.u.b.:
Op zich vind ik het verhaaltje wel mooi, maar er zitten nogal wat foutjes in voor 55 woorden.
‘Ik heb wel wat lekkers voor je.’ zou in een nieuwe alinea moeten. En de volgende zin moet dan weer in een nieuwe alinea.
een dronken man gebaard - dit moet gebaart zijn (hij gebaart)
En dan aan het einde: ‘Je bent bang,’ Ineens is ze bij me, ‘Wat is er gebeurd?’, kan ook niet zo. Achter 'Je bent bang' staat een komma, wat betekent dat de zin verder gaat, maar je begint een nieuwe zin met een hoofdletter.
Sorry dat ik zo kritisch ben, maar ik hoop dat ik je ermee help!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig