55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Van twee kanten

Publicatie: | Herscho Duds

Twee geneeskundestudenten discussiërend in de kantine. “Dus jij denkt echt dat van alle medische wetenschappen, neurologie in de nabije toekomst de meest vergaande toepassingen ontwikkelt?” “Natuurlijk; neem nou dit voorbeeld, hersentransplantaties zijn blijkbaar binnenkort mogelijk.” “Nou, en?” “Wat bedoel je!?” “Ik heb chirurgen horen beweren dat lichaamstransplantaties eerdaags ook een optie zijn.”

Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER
 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
06.10.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Dat neurologie ontwikkelt i.p.v. ontwikkeld
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.