55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Uitslag battle

Publicatie: | Maryse Van Hal

De uitslag van de battle naderde met rasse schreden. Thuis was ik al bezig met het oefenen van een niet-verontwaardigd gezicht. Om met mijn kiezen op elkaar te kunnen zeggen “ik gun het je wel, hoor, woorden schieten tekort.” Tja, niemand is heilig, daarom heb ik dit dan ook grotendeels van Arjan gepikt.

 
Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
03.10.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
En de vijf sterren gaan naar…………juist. Ik had al eerder gereageerd maar dat zie ik niet (meer), het systeem hapert wel veel recentelijk. Hoe dan ook ik vond dit wel een mooi spelletje van jou en Arjan. Ik vind ook creatief dat je niet-verontwaardigd als één woord hebt gebruikt om binnen de limiet te blijven.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Maryse Van Hal 03.10.21
    Een beetje plagen mag hé ?.
    Het gaat bij mij ontzettend traag de laatste dagen, maar kan ook aan mijn computer liggen.
02.10.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik ga de politie bellen :)
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.