Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Alleen fictie. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in 55 woorden worden verteld.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 570
Klik op de profielnaam of -afbeelding van de schrijver voor meer informatie en een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.

Tijd

| Nance (Adriana SA) vd Ruit

De één na laatste fase, de zwartste van allemaal. Een ander persoon, gevangen in gegeven tijd zal onbewust maar onverbiddelijk gaan bepalen, hoelang mijn ouders nog samen mogen zijn.

Een half jaar, een maand, een week of twee? Alles hangt af van dat andere arme zieltje, wat nog niet klaar is om te gaan.

Dit artikel delen?

Graag je mening (waardering en/of commentaar) over deze inzending.

Hits: 386

4.645

(De gemiddelde waardering is 4.6 door 14 stem(-men)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Misschien wil je de volgende inzending ook wel lezen...

IJskoud door Coronabericht; zo dichtbij opeens

Geschreven door ©Inspiratiewater EE. Geplaatst in Coronavirus.
Dagelijks bestudeer ik de verschillende kaarten en vergelijk de cijfers. Van de 20 gevallen hier in mijn woonplaats zijn er 18 in het zekenhuis opgenomen. Dat geeft even ee...
Actuele Top 3 van deze rubriek

Afvalverwerking

26, apr, 2020 Connie van Vuuren

Knuffels tegoed

16, apr, 2020 Connie van Vuuren

FEEDBACK

Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
 
-
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!