We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Reacties van:
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
   Ineke Dijkhuis · 22 dagen geleden
   Herkenbaar!
   • This commment is unpublished.
    Ewald Hagedorn · 22 dagen geleden
    Dank voor je reactie, Ineke. 
    Een paar jaar terug heb ik deze tekst elders in poëzievorm gepubliceerd. De meeste reacties waren toen eveneens: herkenbaar. 
  • This commment is unpublished.
   Bart · 22 dagen geleden
   Mooi! Helaas ook herkenbaar. En mooi ook dat je met dit korte verhaal ook veel in het midden laat. De waarderende woorden kunnen net zo gemeend zijn als de rest. Maar ze kunnen ook een heel andere lading hebben. Nou ja, hoe je in 55 woorden heel veel op kan roepen aan herkenning en om door te denken.
   • This commment is unpublished.
    Ewald Hagedorn · 22 dagen geleden
    Zeker, de waarderende woorden kunnen inderdaad welgemeend zijn, maar naar mijn gevoel is het de tante vooral om de armband te doen. Iedere lezer kan daar een eigen invulling aan geven. Dank voor je reactie, Bart. 
  • This commment is unpublished.
   Els · 22 dagen geleden
   Herkenbaar en mooi subtiel beschreven.
  • This commment is unpublished.
   Elsbeth Boom · 23 dagen geleden
   heel sterk dat je in het midden laat wie de meeste (emotionele) rechten heeft.
   • This commment is unpublished.
    Ewald Hagedorn · 23 dagen geleden
    Dank voor je reactie, Elsbeth. Waar het mij vooral om ging was de omfloerste manier, en het (in mijn ogen) ongepaste moment, waarop de tante de armband ter sprake brengt. 
    • This commment is unpublished.
     Elsbeth Boom · 23 dagen geleden
     ik ken die tante. ik zie ze in alle vormen ...
     • This commment is unpublished.
      Ewald Hagedorn · 23 dagen geleden
      Ja, in vele families kom je ze tegen. Natuurlijk niet alleen tantes. Ook ooms, broers en zussen, neven en nichten et cetera.
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  4 Commentaren

  Gebruikerswaardering: 4 / 5

  PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Rating: 4.0
Stemmen: 2
Hits: 261
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Dodelijke date - Dick Ramp

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.